Gereedschap en Kleding

Bouwgereedschappen en hulpmiddelen zijn van wezenlijk belang voor het resultaat.

Het juiste bouwgereedschap en het verstandig gebruik daarvan zorgen voor een goed resultaat bij het verwerken van al onze materialen. Alle bouwgereedschappen en hulpmiddelen zijn afgestemd op het assortiment dat wij voeren. Van stukadoor, tegelzetter tot vloerlegger, ons assortiment is aangepast op iedere denkbare doelgroep in de afbouw. Graag willen wij u vragen een keuze te maken uit onderstaande opties:

Machine-techniek materiaal:
 
Handgereedschappen:

 

Tijdens uw werkzaamheden is het van het grootste belang de juiste kleding te dragen. Comfort en veiligheid staan zijn erg belangrijk!

Maak een keuze uit de menuknoppen voor meer informatie.

Handschoenen

Uw handen moeten nog langer mee!

In de bouw komt u in aanraking met diverse ruwe materialen wat schadelijk kan zijn voor uw handen. Ook het werken met lichtelijk giftige of gevaarlijke stoffen vergt nauwkeurigheid en bescherming.handschoenen

Ons aanbod werkhandschoenen zorgt ervoor dat uw handen bespaard blijven en u langer kunt blijven werken. Omdat iedereen anders is hebben wij ook een divers aanbod in handschoenen zodat er voor iedereen een handschoen is die past.

- Veilig werken met goede handschoenen

Voor meer informatie over ons aanbod handschoenen kunt u contact met ons opnemen of even langskomen in onze winkel waar wij u graag van uitgebreid advies voorzien!

Schilder-kleding

Professionele kleding voor de schilder.

Kleding is uitermate belangrijk bij een klus. Kleding die lang meegemaakt, comfortabel zit en vies kan worden!

- Topmerken schilders kleding

- Advies op maat

Mocht u meer informatie willen over ons aanbod kleding voor de schilder kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel waar wij u verschillende kledingstukken kunnen laten zien.

Werkschoenen

Spaar uw voeten en uw lichaam met de juiste werkschoenen!

Het gebruik van goede werkschoenen is een must in de bouw. Stalen neuzen zijn niet meer weg te denken en stabiliteit is ook erg belangrijk. Omdat u vaak werkt met zware materialen moet u goed beschermd worden. 
Daarnaast is het voor werkgevers van belang dat hun werknemers goed beschermd aan het werk gaan volgens de Arbo normen.

Onze schoenen zorgen voor een veilig gevoel zonder dat het comfort daar onder lijdt.werkschoenen

- Veilige & Comfortabele schoenen

- Prettig werken

Voor meer informatie over ons aanbod werkschoenen voor de bouw verzoeken wij u contact op te nemen of even langs te komen bij ons de winkel waar wij u van uitgebreid advies kunnen voorzien!

Stukadoor-kleding

Professionele kleding voor de stukadoor.

Bepaalde kleding bij het stukadoren is erg handig. Comfortabel en duurzaam zijn belangrijke elementen.

Ons assortiment stukadoor kleding groeit met de dag waardoor wij u als stukadoor steeds meer kunnen bieden. Door ervaringen te delen met onze klanten komen wij erachter wat de beste oplossing is voor u .stukadoor-kleding

- Comfortabele en duurzame kleding voor de stukadoor

Mocht u meer informatie willen over ons kleding aanbod voor de stukadoor kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze winkel waar u verschillende kledingstukken kunt passen.

BPG-Sieben Klant-AccountGeen inlogcode ?
Vraag deze, als zakelijke afnemer, aan door dit account-aanvraagformulier in te vullen.