Gipsspuitmachines

Verlicht uw werkzaamheden door te werken met een gipsspuitmachine.

Het slepen met zakken en zware materialen is verleden tijd.

U sluit de machine aan, gooit de gips erin en u kunt beginnen met spuiten.

Als gecertificeerd machine techniek dealer kunt u bij ons terecht voor de aankoop, reparatie, onderhoud en verhuur van gipsspuitmachines. Wij beschikken over een tweetal monteurs die in het bezit zijn van de nodige papieren om u volledig van dienst te kunnen zijn. Wij beschikken over het volledige assortiment gipsspuitmachines. PFT Ritmo L, PFT Samba, Ritmo, PFT Powercoat, PFT G4 en PFT G5 Caddy.

PFT Ritmo L

De PFT Ritmo L is een zwaardere versie van de PFT Ritmo M. Door de 2,2 KW Motor en de B4-2 onderpomp kan er eenvoudig met 20 meter mortelslang worden gewerkt. Dit betekent dat de PFT Ritmo L minder verplaatst hoeft te worden waardoor de verwerker dus ook minder hoeft te sjouwen met het materiaal. 

Verder behoudt de PFT Ritmo L alle voordelen die de PFT Ritmo M ook heeft: 
Voor het verwerken van bijna alle gips- en cementgebonden maar ook pasteuze materialen. Eenvoudig in drie handzame delen uit elkaar te halen, waardoor de machine ook gemakkelijk in een personenauto past. Laag stroomverbruik, dus geen stroomproblemen op de bouw. Een PFT Ritmo machine kan gemakkelijk door één man bediend worden.


Bekijk hieronder de instructiefilm van de PFT Ritmo L:

 

 

 

Ons aanbod gipsspuitmachines bestaat uit nieuwe en 2e hands gipsspuiten. Mocht u meer informatie willen over onze nieuwe of tweedehands gipsspuiten neem dan contact op of loop even binnen bij ons, wij staan u graag te woord!

knauf-machinetechniek

 

BPG-Sieben Klant-AccountGeen inlogcode ?
Vraag deze, als zakelijke afnemer, aan door dit account-aanvraagformulier in te vullen.